St 13 11, 11:00
Út 17 12, 11:00

ARCHA+U:
Computer Music (workshop s badfocusem & BoLs/sLoBem)

ARCHA+U pro školy workshop
"Když jsem byl mladý, chtěl jsem být jako Skrillex." BoLs/sLoB a badfocus představují základy hudební produkce. Jak si v pokojíčku dokáže člověk vytvořit celý track? Co je k tomu potřeba? A jak kreativně a technicky přemýšlet nad tvorbou hudby? To a další tipy a triky představí na tomto workshopu.

Průvodci budou dva talentovaní hudební producenti, kteří i přes svůj mladý věk sklidili úspěchy i na mezinárodní úrovni. Oba byli nominováni do exportního projektu Czeching Radia Wave. BoLs/sLoB získal nominaci také na objev roku na cenách Vinyla, badfocus zase za svou práci získal ocenění HEMI Music Awards. 

Program je vhodný pro úplné začátečníky, bez předchozí znalosti hudební produkce a audio softwarů. S sebou nepotřebujete nic. 

Délka programu: 120 min


Matěj Dvořák (BoLs/sLoB)

badfocus-promo2-nwjczk.jpeg

je mladý český hudebník, producent a zvukový designér z Prahy. Hudbě se věnuje od svých 12 let a během své kariéry spolupracoval s umělci jako jsou FVLCRVM, Loudz1, Tea Sofia, Toyota Vangelis, Terra a další. Jeho práce zaujala i německý label SoulFeeder, kde minulý rok vydal desku Esoteric Garden; pod pseudonymem BoLs/sLoB. Projekt BoLs/sLoB byl nominován na objev roku na hudebních cenách Vinyla a zúčastnil se hudebně exportní soutěže Czeching pořádané Radiem Wave. Jako zvukový designér se dále podílel na projektech v oblasti videoher, výstav a filmů.

Bio Prokop Korb (badfocus)

badfocus-promo2-nwjczk.jpeg

Lasery a stroboskopy, pulzující analogové synthy, transcendentální beaty a melodie: s touhlelive show zve Prokop Korb (badfocus) k meditaci i ravu. Kombinací elektroniky s organickým zvukem piana vytváří jedinečný svět, oproštěný od žánrových konvencí a tradičních postupů. Přes mladý věk toho má za sebou pražský producent, skladatel a multiinstrumentalista Prokop Korb opravdu mnoho. Od založení projektu na jaře 2020 vydal už několik desek a v současnosti chystá další. V roce 2023 se stal výhercem HEMI Music Awards, které se zaměřují na pomoc s rozvojem kariéry v zahraničí a byl nominován do exportního projektu Radia Wave s názvem Czeching.