So 30 11, 20:00

Madhouse Express 10 let

koncert EN friendly DJs Vstupenky
Jedna z nejvýznamnějších kapel české psychedelie oslaví v ARŠE+ své kulaté narozeniny! Na své životní cestě světem psychedelického opojení Madhouse Express dosáhli obdivuhodného milníku – 10 let existence. A významný milník si potřebuje významnou událost.

Z malé klubové kapely, o které si na počátku lidé říkali, že je jakousi kopírkou 60. let, se z Madhouse Express stala jedna z nejvýznamnějších kapel české psychedelie. Kapel, která si vybudovala vlastní identitu a sound, dnes mnohem podobnější tomu co se děje na světové neopsychedelické scéně. Z okrajového žánru se stala stálice české alternativy. Několikrát vyprodala planetárium, zahrála si v zahraničí, nebo i na největších tuzemských festivalech.

Na své životní cestě světem psychedelického opojení teď Madhouse Express dosáhli obdivuhodného milníku – 10 let existence. A významný milník potřebuje významnou událost. Proto se ve spolupráci s ARCHOU+ uskuteční 30 11 „největší koncert v životě“ v historii kapely. Těšit se můžete na originální scénu a extra dlouhý set, ve kterém kapela zahraje průřez veškerou tvorbou. Na pódiu se objeví bývalí členové a další hudební hosté z přízně kapely. Oslava narozenin navíc bude pokračovat v duchu věhlasných vinyl DJ’s afterparty až do pozdních nočních hodin...