St 09 10, 21:00

Bby Eco + Casey MQ

koncert EN friendly Vstupenky
Hyperpopové bublinky plné čirých emocí a návraty k přírodě! Na jednom pódiu se potkají dva významné talenty současného elektronického popu – jména Bby Eco a Casey MQ byste už teď měli znát!

Casey MQ
je kanadský skladatel, producent a zpěvák, který dokáže propojovat chytlavé popové melodie s hlubokým prožitkem. Jeho debutové album "babycasey" a čerstvá deska "Later that day, the day before, or the day before that" jsou důkazem jeho talentu znovu objevit a pojmenovat radost, bolest i ztrátu. To vše s neobyčejnou uměleckou svobodou. Casey MQ jednoduše citlivě demontuje moderní zvuk s neoklasickými vlivy, čímž si vysloužil pozornost a příležitost spolupracovat s umělci jako Oklou, Eartheater nebo Vagabon.

Joris Benjamins alias Bby Eco
je nizozemský vizuální umělec a producent, který svou hudbu popisuje jako "eco-pop". Jeho debutové album "Grow!" i poslední "O2O" nabízejí posluchačům až duchovní propojení s přírodou skrze psychedelické syntetizátorové textury i typické falsetto vokály. Bby Eco vytváří svůj osobní zvukový svět, který mluví jazykem generace toužící po znovuobjevení přírody v digitální éře.