Ne 02 06, 19:00
Ne 29 09, 19:00 / Ne 08 12, 19:00

Věra Ondrašíková & kolektiv:
CLOUDS

tanec EN friendly
Taneční inscenace choreografky Věry Ondrašíkové otevírá jedno z nejdiskutovanějších témat mladé generace. Lidskou duši. Devět teenage tanečníků přináší na scénu své i příběhy svých vrstevníků o tom, jak je někdy těžké se někomu svěřit. Beze slov!

Duše. Všichni o ní mluví, ale nikdo ji nikdy neviděl. Jedno z nejdiskutovanějších témat současné mladé generace očima těch, kterých se týká. CLOUDS je setkání několika duší, nad kterými se stahují mraky.

Nejnovější projekt Věry Ondrašíkové & kol. vychází z aktuální společenské problematiky a silného tématu. 9 profesionálních tanečníků ve věku 11–17 let přináší příběhy svých vrstevníků. Představení se dotýká každodenních témat, se kterými se děti a dospívající běžně setkávají. Především výzev jako vyčlenění z kolektivu, kritika vzhledu, vztahy a další. CLOUDS nabízí nový pohled na to, co děti samy zažívají nebo pozorují, ale neumí pro to najít správná slova.

Představte si, že najdete novou cestu, jak spolu komunikovat a sdílet. Děti s dětmi, děti s rodiči, rodiče s dětmi, vy sami se svým vnitřním dítětem. Spolu. Beze slov. Bez iClouds.

Inscenaci doprovází živá hudba Filipa Míška.